torsdag 26 januari 2012

WWW.SUNDLIVSSTIL.SE

Fick frågan om min lilla personliga blog får vara en av de som inspirerar andra människor på sina diverse olika sätt.  Jag tackade så klart "ja" då det kändes väldigt smickrande att bli tillfrågad.
När man bloggar har man ingen aning om hur ens skrivna ord tolkas, värderas, omtolkas då vi alla utgår från våra egna referensramar och då vi ibland skriver med glimten i ögat, något som just inte alltid framgår genom de skrivna orden.
Gå in på länken:
för att läsa hur kända och mindre kända personer inspirerar genom att vara sig själva och genom att dela med sig av sina erfarenheter i livet. Man skall inte förglömma att människor som har levt och begått sina misstag i livet har också intressanta historier att berätta och på sundlivsstil finner du några av dem.
Läs om hemsidan, bloggarna, orden, se videoklippen och ta till dig lite av de frågor och funderingar som vi alla behöver konfronteras med och som väcks genom detta forum.
"Ny inspiratör och bloggerska på SundLivsstil.se finner du om du klickar på Michela Castellari här nedan, hon är en färgklick och sprider positiv energi omkring sig direkt hämtat ur sin egen vardag och skriver på ett medryckande sätt med glimten i ögat. c",)"
Godnatt mina vänner och kanske nya läsare ...

1 kommentar:

  1. Tack för att du vill bidra i den öppna och härliga gemenskapen hos oss på SundLivsstil.se Michela!
    Du sätter färg på tillvaron och inspirerar på många olika sätt, har alltid gillat ditt lättsamma sätt att visa på både små och stora glädjeämnen i livet och som piggar upp i den annars så grå vardagen.
    Du gör skillnad, så keep up the good work att ge läsarna mer färg i den grå vardagen!
    -Tord Sand c",)

    SvaraRadera