lördag 20 oktober 2012

STILVINSTEN TILL SEGER

Nu kommer min väninna och kollega Jessica att sätta maten i halsen när hon läser detta inlägg då hon gillar väldigt väldigt mycket Zlatan.
Ett sk. frikort tror jag att hon har ifall att ... =)
Att jag nu skriver att jag har sedan flera år tillbaka tyckt att hans Helena Seger är en av de bäst klädda kvinnorna lär inte göra henne glad men däremot lär hon inte bli förvånad och troligtvis tom. delar min åsikt =)

Det som är ganska spännande med Helena är att denna kvinna förutom att ha de yttre blondin attributen har även en bra utbildning och hade en chef position innan hon blev Zlatans partner.
Att se ut som en "blondin" men samtidigt ha "hjärna" verkar trots allt gå hem =)


Jessica kan ta Zlatan så tar jag hennes bikini från Louis Vuitton.
Gillar den a lot!


Kolla hennes coola och avslappnade stil med baggy jeans, oversize väska och lite lager på lager.
Solglasögon i olika modeller finns med på nästan varje bild.Så enkelt och så snyggt!


Är läpparna och bysten naturliga? Botox i pannan?
Well ...
Prova att "hacka" på henne för sina val!
Ingen som vågar när hon har Zlatan som partner!!! =)))

Grejen är att oavsett vad hon har eller inte har gjort så ser denna donna jäkligt bra ut och jag säger "Forza Helena!! när alla andra ropar "Forza Zlatan!"
En cool stil som kostar mycket men kvinnan har råd och kan konsten att kombinera rätt.
Nu valde jag lite coolare bilder men det finns även bilder på henne i riktiga fest blåsor.

När hon väljer just uppklätt så tycker jag dock inte att hon alltid väljer vad jag personligen anses vara  snyggt men googla om du är nyfiken.
Kvinnan kan oavsett vad klä sig riktigt läckert och bjuder på en mycket coolare stil än många andra.

En cool brud med säkert mycket skinn på näsan och enligt en svensk forskning om vad svenska män vill ha som partner var svaret: utseendemässigt en kvinna som ser ut som Victoria Silverstedt men som har skinn på näsan och en universitetsutbildning. Vidare stod det i slutet på den artikeln "Sorry, killar, sådana kvinnor finns men de blir tillsammans med killar som Zlatan".

Ett litet tips när det gäller klädseln är att klippa ut de bilder på de outfit på kändisar eller icke kändisar som du hittar i tidningar eller på nätet och som du anser vara snyggt. Med en visuell bild framför dig att utgå ifrån är det lättare att hitta en liknande outfit ...

Nu skall jag ut med Knut och gå till butiken <3
Hoppas vi ses där.
Vi har öppet 10-16.

6 kommentarer:

 1. Håller fullkomligt med dig i allt du skrev. Är själv 50+, blondin och älskar kläder. WOW vad hemskt provocerade vissa människor blir av mig!!!!! Har fått höra allt om att "hon tror hon är något", "klär sig som en fjortis" och gud vet allt!!!! MEN jag envisas med att vara mig själv både som person och i mina klädval. En fördel finns det faktiskt med att bli äldre det är att man skiter i vad folk tycker!!!!!

  SvaraRadera
 2. ja hon ser bra ut och visst är brösten lite för stora enligt min åsikt, fast å andra sidan har hon inte förstört ansiktet som många andra har gjort...=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera