tisdag 2 oktober 2012

WHITE & GOLD BY CAVALLI

Efter att ha gått upp i tid, konstaterat att Kinder fortfarande är försvunnen, tagit på oss och tittat på oss lite snabbt i spegeln gick jag med Nicole en bit mot skolan.
Trots saknaden och rädslan över att Kinder inte mår bra så kunde hon idag släppa det lite.

Igår i butiken kom underbara Sara, en av våra kunder, för att köpa en blus från Spira. Hon hade då på sig en svart mössa från Gina Tricot som Nicole tittade på och gillade.
Efter en stund kom Sara tillbaka med en Gina påse och där låg en mössa till min dotter som tack för att hon skötte sig så bra när hon expedierade just Sara.
Hon blev såååå glad vilket hon visade med en bamse kram till Sara och genom att ha på sig mössan både som igår kväll och denna morgon när hon gick till skolan.
Gester som värmer ...

Annars är det något stressiga dagar för mig och min kollega.
Telefonen ringer ofta, varor anländer, logistiken med barn, bortsprugna hamstrar, man (Jessicas) som kanske snart tar guld med Elfsborg och därför har en hel del att göra och mitt golv i sovrummet som skall målas. Förutom detta förbereder jag mig vid de nu sista tre inspelningsdagar för kommande program och detta kräver också sin tid.
Stylingtips, tilltugg som har nu beställts, röda matta till butiken, blommor och annat.
Vi skrattar, fnissar och kör på.
The show must go on helt enkelt och ärligt, mitt liv har sällan varit monotont och tråkigt ...

Idag kom en leverans från Cavalli som innehöll den här fantastiska tröja i mina favoritfärger: vitt & guld. Det är något lyxigt med blandningen av dessa och ja, jag är en av dem som är glad att gold is the new trend i kläder och inredning för silver är inte så mycket jag.
Jag gillar alla guldiga toner, de är varmare och enligt mig självklart snyggare.
När den här tröjan kom idag kunde jag naturligtvis inte motstå frestelsen för som Oscar Wilde uttryckte det "De enda frestelserna jag faller för är de jag inte kan motstå".
Den här frestelsen är som socker för mig och tillhör numera min garderob.

Perfekt till mina nya Please och till hårsnudden som jag ser att jag har tillsammans med Ole Lyngaard armbandet. Snacka om kontraster =)


Nu skall jag maila, blogga, ringa och organisera för fredag-lördag-söndag kommer att handla om mycket som jag sedan skall dela med mig ...
Glöm inte att titta med glimten i ögat <3

3 kommentarer:

  1. Så snyggt!!!! Vad heter färgen är det Tabbaco???
    kram Cia

    SvaraRadera
  2. Åhhh vilken snygg tröja!!! Pris på den?? :)
    Undrar en annan sak också, du hade köpt pepparkakor med choklad på för ett tag sedan. Var får man tag på det? Såg sjukt gott ut! :)

    Mvh Linda

    SvaraRadera
  3. Cia- minns inte vad färgen heter men de är i en ursnygg brun färg, dock inte tabacco ...
    Linda- Tröjan älskar jag, den är från Cavalli och kostar 1798:-, pepparkakorna doppade i choklad fick jag från min väninna och kollega men tror att hon köpte dem från Buketten <3

    SvaraRadera