tisdag 24 april 2012

EN UNDERBAR DAG VÄNTAR ...

Idag väntar en riktig bra dag som startar med morgonmöte, besök i en butik som säljer inredning och som jag har hört talats så mycket om för det fina utbudet de har och sedan skall jag till Varberg för att hälsa på en väninna som jag inte har träffat på 7-8 månader och som är helt fantastisk.

Hon är sjuk och är begränsad i vad hon kan göra.
En smärtsam sjukdom för själen då det är så mycket liv i den kroppen som jag lärde känna för 18 år sedan.
Hon är verkligen en person som skulle kunna skriva en bok om tokiga upptåg för det har hon verkligen gjort och ibland har jag tom. tänkt "över gränsen".

Idag kan jag inte annat än att säga att det är bra att ta sig över det som många anser vara "över gränsen" för den dagen kan komma då du inte längre är kapabel till det.
Genom minnen kan hon ändå känna att hon har nog varit med om fler livshändelser än de flesta vilket gör att to be crazy tyder bara på en vilja av att leva, en önskan om att inte låta det gå till spillo, att fylla det med en rad emotioner och erfarenheter som gör att man är själv nöjd med.

Man träffar ofta på i livet människor som många tycker "något" om och självklart tycker tillbaka människor "något" om just dig.
Jag har hört "rykten" om många av mina närmaste vänner och det verkar som att människor som vågar göra sådant som de vill och som verkligen vill fylla livet med tokigheter och roliga upptåg tycker ofta människor något om.

Det som förvånar mig är att man tycker inget om någon som inte kan stå upp på krogen (helt normalt för majoriteten) på grund av att man är berusad eller som man knappast kan konversera med eller som tar med sig i sin berusning någon hem för natten som de egentligen inte vill ha där på morgonen men om du sticker ut genom annat så blir du föremål för vissa människors tyckandet.

Något jag har lärt mig i livet är "bilda dig din egen uppfattning" om en människa och genom att så ha gjort, genom att gå efter mina egna sensorer och känslor har jag funnit vänner som är 
"något utöver det vanliga".

I eftermiddag kommer jag att skratta så att tårarna rinner när vi kommer att sitta i hennes lägenhet och plocka fram alla roliga händelser från "förr" och vissa skall jag nog bjuda på vid nästa inlägg så att du kan få tycka vidare lite =)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar