söndag 22 juli 2012

BADHUSET

Efter att ha myst lite med en god frukost ringde Nicole till sin kompis A. och tillsammans bestämdes att vi skulle till badhuset. I vanliga fall tycker man som förälder att det är sämsta stället att gå till med barnen men idag var jag ändå positiv då jag ville faktiskt simma lite.

Om det inte hade varit för alla momenten före & efter så hade simning varit min typ av motion men allt före och efter tar en sådan tid och sådant tråkar ut mig fullständigt =)

Fick även två tillsägningar =)
En badvakt kom väldigt trevligt fram för att säga att nästa gång måste jag även blöta ner håret innan jag hoppar in i bassängen medan en av städarna påpekade för tjejerna att de måste vänta att ta på sig skorna tills de är ute ... Jag hade också på mig skorna så jag kunde knappast säga med ansvarsfull röst "lyssna nu flickor" ... Jag är ett barn som trotsar reglerna som jag inte ens är medveten om ... Sunt och förnuft kanske men ibland finns det sådana regler som man tycker är så oviktiga =)

 Om jag bara blöter lite lätt håret inte försvinner de hårprodukterna som badvakten påpekade man kan ha?
Log och sa att jag inte använder några hårprodukter men om en extension hade flutit i vattnet så hade jag känt mig lite skyldig ... =)
Jag skulle vilja ha regeln att man inte skall tvingas se nakna kroppar bara för att man vill gå och simma.
Ärligt, ogillar jag att se nakna kroppar när jag själv inte medvetet väljer det ...
Jag vill välja själv och blev inte mindre öppen för detta efter att ha sett att inte alla rakar sig i vissa områden... Trodde ärligt att alla gjorde det, ofräscht i mitt tycke och vill inte se !!!! 
Nu känner jag mig som en grinig kvinna vilket jag också är just nu =)

Kaffe, glass och lite bastu hann det bli också.  Ni hör vilka underbara kontraster jag bjuder på =)


 Känner mig sååååå trött nu efter badhuset ...
Kanske att jag somnar i soffan?
Nicole njuter nu av en film så hon märker nog inte om jag tar en power nap =)

2 kommentarer:

  1. Hej, just därför gillar jag inte badhus Mvh Lena

    SvaraRadera
  2. Ja, vill kunna välja lite privacy men pratade med en vän och han berättade att han tror att anledningen till att det är sååå öppet är just att man inte skall kunna ge möjlighet till de som är lite "sjuka" att gömma sig för att kanske ofreda någon... En förklaring ...

    SvaraRadera