lördag 7 juli 2012

ÅRETS MEST OMTALANDE BOK ...

Är du nyfiken på det "förbjudna"?
Det är denna fråga som kommer att vara temat för den C-uppsatsen i sociologi som jag tänker skriva med början hösten 2012.
Erotikens förbjudna värld, otrohet, sidor för att lätt vara otrogen, sidor för att lätt hitta någon för natten.
En, två, flera. Par som byter partner, par som ger varandra i present en älskare/älskarinna, you name it!
Skall bara hitta vilket som kommer att vara själva syftet, själva huvudfrågan i ett brett ämne som roar många men där få vågar dela med sig om sina fantasier, sina upplevelser.

Som singel och då på nätet vet jag mycket då jag har fått många konstiga frågor och har under ett par år "roat mig" med att låtsas experimentera för att se om jag kunde få svar på frågan "varför?".

En bok som har väckt många kvinnors lust är den numera klassiska boken



Sexuell underkastelse är vad jämställda kvinnor på jobbet och mammor i sandlådan drömmer om: handbojor och läderremmar; spank - daddys och bondage light.
Boken tillhör årets stora boksnackis och nyfikna kvinnor tittar på varandra och tänker "gör hon?"



En av de mest frekventa sexuella fantasier hos kvinnor är att leka "escort", ett rollspel som är förknippad med sexuell underkastelse och därför en mycket vanlig sådan.
I boken är det hans villkor som gäller.
Provocerande ord där kvinnan fantiserar om att objektifiera sig själv.
Kanske kan det vara så att alla dagliga beslut som yrkeskvinnor och mammor tar och tvingas ta dagligen gör att många vill bli dominerade då detta innebär att de inte behöver tänka ut och vara lika aktiva själva.
Att låta någon annan styra under en stund, att försvinna i en erotisk roll som dock är självvald.

Det är i läsningen som vi kvinnor blir uppehetsade, inte genom det visuella som en porrfilm innebär men en liten kuriosa är att boken kommer att bli film och att Alexander Skarsgård anses vara en av de lämpliga kandidater till en av huvudrollerna.

Personligen tycker jag att filmen "9 1/2 vecka" behandlade redan för flera år sedan lite ämnet erotik, manipulation, bondage light, dominans ...
Jag älskade den filmen för den subtila erotiken.

Nu återstår bara att beställa boken för visst blir jag som flera andra miljoner nyfiken på innehållet.
Detta kan jag ju trots allt inte förneka =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar