söndag 18 december 2011

EN VIT FJÄRDE ADVENT!!!

Att vara hundägare innebär ibland promenader som man kanske hade låtit bli men som man måste göra om man vill se två pigga och glada ögon i sin hund.
Vi har därför varit ute i en timma och njutit av att det är VITT !!!


Vi gick till Göta, Djursjukhuset och tillbaka. På en av vägarna där vi faktiskt var själva då få människor är ute en tidig söndag morgon kom en bil som stannade några meter ifrån mig och så körde den lite sakta fram mot mig.
Då jag alltid försöker vara uppmärksam såg jag att i bilen satt två personer med sådana mössor som vissa rånare har på sig och som var väldigt moderna på skidbackarna i Italien när jag var liten.

Jag kände hur hjärnan och kroppen reagerade instinktivt och direkt av en situation som den uppfattade som "kanske på väg att bli farlig". Troligtvis var det ingenting då jag kunde sedan se när de körde vidare att de hade vanliga mössor som de hade dragit ner dock lite mer än vanligt.
Jag hann i de få sekunderna som skedde tänka och snabbt vinka till någon längre bort som inte fanns men som jag ville att de skulle tro fanns ifall att ...

Eller så var det kanske så att de såg att jag hade sällskap av en farlig vakthund, en sådan som avskräcker de flesta ...
När jag berättade för Knut mina förväntningar om skydd vid en 112 situation såg han lite scary ut och hänvisade till att han är klassad som sällskapshund ... =)


En mysig Fjärde Advent dag till er !
Längtar nu till min kollega och vän och till butiken där vi tillsammans skall ta hand om våra kunder...
Mys !!!

1 kommentar:

  1. Obehagligt, men skönt att det inte var något =)
    Så fint ni har det med snö, här i Helsingborg har inget landat på gatorna. Håller fortfarande tummarna för att få lite snö på julafton.

    ps. har ny blogg.

    SvaraRadera