lördag 11 juni 2011

DONNE

En fantastisk snygg bild som är så mycket Italia & donna =)

De feminister som läser min blogg kommer självklart inte att uppskatta denna bild men för mig representerar den mer än 3 sexiga kvinnor framför en kamera.

För mig representerar den just den sensuella touchen som många kvinnor förnekar då de kopplar ihop den med något som de inte vill stå för.
Personligen tycker jag att det är fel med en sådan koppling.

Att bejaka sin kvinnlighet skall vara givet och detta kan yttra sig på många olika sätt. 
Det handlar inte bara om kläder & smink, det handlar om en inställning som börjar i hjärnan, inställningen om att vara stolt över att ha födds till kvinna och i bejakandet av detta.





Tre kvinnor med kurvor med pasta tallrikar framför mig.
GI släng dig i väggen.
Vi är i Italien här, vi är i njutningens land och det är just detta vi borde lära oss mer av.
Njuta ... När njöt ni sist?

När stannade ni upp i den hektiska livet och bara njöt av att vara den ni är, av att exempelvis sitta med er man eller kvinna i underkläder och dricka ett glas vin?
Varför skall vissa saker vara så förbjudna?

I ett land som Sverige där man flyttar hemifrån när man är 17-18 men där man är rädd för att visa för mycket hud då man inte vill förknippas med något så ytligt som att vara kvinna.
Självklart är man ibland mer kvinna när man inte visar hud men var inte rädd för att visa medvetet (utan att det skall synas att det är medvetet) något av dig själv. 

Jag har en väninna som är sjuk, väldigt sjuk. Sist köpte jag till henne två par lite söt/sexiga trosor. Den killen som också var där samtidigt berättade för mig att han först tänkte "att det var en märklig present till ngn som är så sjuk" men sedan insåg han precis det jag var ute efter.
Han insåg att även när man är sjuk behöver man känna sig lite sexig och kvinnlig. Det kan sätta igång vissa positiva effekter vars verkan skall inte underskattas.

En italiensk väninna till mig har en mamma som alltid var noga med att dottern hade snygga underkläder. Hennes motivering som jag fortfarande minns trots att det har säkert passerat 24 år var att "om du skulle behöva snabbt komma till en läkare eller annat så är det viktigt att man ser snygg ut även under kläderna"

Testa att gå ut i söta/sexiga underkläder (under kläderna naturligtvis =)  eller med sådana som är urtvättade och fula.
En sådan skillnad ... 
Underskatta aldrig de små tingen för de påverkar dig mer än vad du tror.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar