måndag 24 september 2012

OLIKHETER ÖVER EN KOMMANDE MIDDAG =)

Ler lite här bakom skärmen därför att imorgon skulle jag ha träffat en man för att gå ut och äta en middag med honom i Göteborg men var tvungen att avboka.

Troligtvis är han en intressant person då jag gillar verkligen hans sätt att uttrycka sig, att skriva, att uppskatta och "kritisera" på ett konstruktivt sätt.
Man skall inte glömma att även om jag gillar smicker, gillar jag även och ... framförallt det där lilla "dissa med kärlek".
Han har dissat via mail och det har inte bitit på mig.
Han har själv lett av att inget verkar bita på mig och att jag verkligen kan konsten att ta kritik.
Mamma mia, har ju fått så mycket av den varan att jag har ju tränats i detta =)
Övning ger ju färdighet och så kompenseras det alltid upp av alla de snälla kommentarerna jag också får för de är jag noga på att hålla i minnet =)

Det jag vill komma till är att denna man lever ett liv som är sååååå annorlunda än mitt eget.
Kan tyvärr inte skriva riktigt vad han har gjort då det är så lätt att googla och hitta rätt men nu skulle han vara i tystnad i 3 dagar samt utan elektronik.
Hahaha! Tänk mig tyst och ... utan datorn!!!!
Är det möjligt??? 
Klart det är men han odlar, bygger och är en sådan äventyrare som har gjort sådant som jag inte ens skulle drömma om att utföra.
Visst skulle du vilja vara en liten fluga och höra det samtalet när vi väl träffas?


Sanningen är ju även den att jag älskar samtal.

Det bästa jag vet är mötet med spännande människor som kan konsten att prata, uttala sig, som är verbala och socialt intelligenta, som lyfter andra och som får en att vilja bli bättre på det man gör.
Nu hoppas jag att han är ifrån elektroniken redan ikväll annars kommer nog ett mail om att jag inte skall skriva om honom. Hahaha! 

Vill man träffa någon som bloggar så får man faktiskt skylla lite sig själv =)
Kram <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar