söndag 12 februari 2012

I HAD A DREAM ...

Om någon skulle säga till mig att jag endast har några få månader kvar skulle jag bland annat åka på direkten till Billings, Montana för att förverkliga en av mina drömmar, den som jag har haft sedan jag gallopperade runt i Italien med svenska träskor på mig och en svart käpphäst mellan benen =)

Har förundrats under åren varför jag inte har gjort den resan som alltid har stått som numero 1.
Varför suga på den karamellen i så många år när inga garantier finns om att få möjligheten att göra den i framtiden?
Nu känner jag att jag vill inte suga på den mer (Oooops, vad fel detta kan bli =), nu vill jag sätta mig på flyget för att uppleva min dröm.

Jag har valt horse driving =) och perioden är i oktober då det är fasta datum som gäller...



Som liten flicka lekte jag häst och cowboy, jag gick runt i flanell skjortor med mammas stora förskräckelse och vägrade ta på mig kjol.
Jag älskade filmerna med John Wayne samtidigt som jag tittade på Marlyn Monroes.
Alltid kontrasterna som har avbildat mig, det ena utesluter inte det andra.

För mer än 10 år sedan var jag med på en tredagarsrytt som gjorde att jag knappast kunde gå...
Vissa av er vet att jag sakta men säkert gick in på Hemmakväll för att hyra några filmer då det enda jag ville då göra var just att koppla av med mina blåsor på kroppen...
När jag kom in tyckte jag att killen bakom disken tittade lite extra på mig och direkt trodde jag på att det berodde på att jag gick väldigt märkligt.
Av den anledning kom en liten groda ur min mun:
"Ursäkta mig om jag går konstigt men det känns som om jag fortfarande har en häst mellan benen"

När jag hade uttalat orden förstod jag misstolkningen som dessa ord kunde ge upphov till ...
Jag log, killen log och hästen mellan benen log säkert också =)

Jag vet redan att denna resa kommer att förändra mig genom att ge mig det där lilla extra suget på livet, genom att få uppleva något som inte alla vill eller kan uppleva, genom att våga göra något jag alltid har drömt om.
Även om cowboysarna inte ser ut som Mathew McConaughy gör men är nog mer av typen gamla och utan tänder så är det inte min drömman jag är ute efter att träffa, jag är ute efter att få uppleva livet, att få uppleva min drömresa...
Nu skall jag inte längre suga på karamellerna, jag skall helt enkelt ... äta upp dem =)

1 kommentar:

  1. Hej Michela:-))!!
    Jag är väldigt intresserad av dina kläder som du ska sälja!!! Jag har både mailat och talat om detta för dig och skulle få lite bilder eftersom jag tyvärr inte kan ta mig dit du bor på grund av avståndet, men skulle vara tacksam om du antingen mailar mig lite bilder eller mmsar till min mobil?? Hoppas på att snart få lite bilder och hoppas du ser detta inlägget:-))!!
    Mvh
    Christina von Sydow

    SvaraRadera