torsdag 2 februari 2012

CHECK PÅ FÖRSTA INKÖPET HOS ALESSANDRO

Tillbaka till vårt hotellrum efter första inköp på ett show room som har läckra märken som sticker ut.

Allt har signaturen "made in Italy" då jag är av den åsikt att vi italienare är helt enkelt bäst på kläder, skor och accessoarer. Ni får ursäkta detta påstående men när man tittar på de varumärken som är från Italien så är det generellt så att de har en kvalité, en design som är helt outstandig.
Är lite diplomatisk och skriver "generellt" ... 

Händer som viftas, goda och färgglada italienska pizzor bland läckra pumps, tjejer som visar upp de kläder som vi är lite extra nyfikna på, papper, datorer, vin, frukt och så otroligt underbart.
Älskar the italian way men inte så konstigt då jag är just ... italian =)
Tror att hemligheten är just att jag känner mig "a casa" i sådana miljöer, med människor som pratar inte bara mitt språk men som pratar, uttrycker sig och skämtar som man är van vid sedan födseln.


När man ser alla de vackra skor, väskor och kläder så kan jag inte annat än att känna mig väldigt nöjd över att ha fötts till kvinna för det är så roligt att få möjligheten att klä upp sig i snygga klänningar men även att blanda läckra och coola byxor med en enkel top och en ursnygg stilett klack.
Vi kvinnor kan variera vår stil så mycket mer än vad män kan och det är en av de sakerna som är mysiga med att kryssa i X kvinna på papper =)


Från italienska sko märket Ash har vi köpt läckra boots men även ursnygga stövletter som är både otroligt kvinnliga och tuffa samt många andra modeller.
12 olika modeller stövlar, skor och pumps är inhandlade med både min och Jess stora förtjusning.
Vi har redan skålat över kvällens inköp som har just DET som vi nu vill ha i det vi beställer.

Nu är det dags att snart stänga av då imorgon väntar en av hallarna på Köpenhamns Fashion Week.
Att gå på mässan innebär mängder av intryck, inspiration, ljud, människor och saker överallt. Intensivt, givande och underbart att strusa runt och titta i sökandet över det som är butikens känsla och mål.

Från sängen i rummet
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar