tisdag 7 februari 2012

DJUR & BARN =)

Dagen startade men ankomsten av en liten varelse som skall bo här i två veckor:
Smulan!
Smulan är en liten indisk hamster som Nicole har hos sin pappa men då Nicoles lille bror är kanske allergisk skall Smulan bo här hos mig/oss för att se om han blir bättre.


Efter att ha frusit i butiken hela dagen var det min tur idag att sluta redan vid 15 tiden för att hämta de små. Min lilla och Jessicas flickor för en gemensam eftermiddag i hemmets sköna värme.

Smulans vistelse började väldigt dramatisk då Nicole ropade på mig.
Hon skulle visa Izabella och Millie hur lilla hamstern såg ut och såg att den blåa "bomullen" som hon har i huset hade fastnat runt halsen på henne.
Självklart försökte hon bitas när jag ville hjälpa till.
Inombords tänkte jag "Smulan. Smulan, det här börjar inte bra"
Nicole nästan grät om att hon inte ville att Smulan skulle dö och Millie och Izabella ropade att de inte ville se när jag tog en sax för att försöka befria denna lilla varelse...

Djur och barn ... No more comments =)
Som tur är lyckades jag till slut och nu sover Smulan i sitt lilla hamster hus och kopplar nog av från dagens dramatiska inslag =)

Efter att barnen hade myst i soffan och hade tinat upp fick de lite middag och då de ville leka "Halv åtta hos mig" (inte direkt min favorit lek av förståeliga skäl =) så var det dags för omröstning.
17 poäng fick jag vilket gjorde mig stolt och glad! =)


Efter maten fick de lite spring i benen och då var det Kurragömma som gällde... 
Då de inte kom överrens om vem som skulle räkna var det bara att vara den vuxna pedagogen man kan ibland vara och göra sig till den frivilliga som räknar och letar =)
De skrattade och sprang runt ...
Uno, due, tre .... dieci, venti och ... trenta!!!!

En efter en hittade jag de små två gånger om ...



Det blev en hel del skratt och även denna kväll blev en mysig sådan ...

I have a lot ... 

Ikväll vill jag dock hålla mig vaken för att titta på en av filmerna jag hyrde i fredags och så måste jag försöka ta stygnen från mig själv...
Alltid något onormalt att göra =) men ler inombords för jag gillar verkligen de små roliga inslag som gör mitt liv så speciellt =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar