torsdag 16 februari 2012

FRÅN CITY LASER I GÖTEBORG


Idag har jag varit ledig från jobbet och har därför passat på att göra sådant som jag gör någon gång ibland när behovet finns =)
Först började jag dock med lite träning och kan inte annat än att le av min oförmåga till att göra övningar som kräver någon slags koordinationsförmåga, en förmåga som jag använder väl gällande annat men som inte fungerar vid rörelser som dans och träning.
Jag gillar helt enkelt att lyfta eller springa =), inte att hoppa fram och tillbaka ...

Efter träningen blev det ett långt besök hos Fazli på Salong King Love Queen. 10-15 så ni förstår att Fazli och jag hann gå igenom mycket ur våra respektive liv =)
Både Fazli & Hannele är fantastiska frisörer och väldigt duktiga på extension, färg och håruppsättningar samt helt underbara som människor. 
Jag gillar och uppskattar människor som vågar vara sig själva med allt vad det innebär och rekommenderar dessa två namn både för sin professionalitet och personlighet.

Efter det blev det en snabbis till butiken och sedan tåget till grannstaden för ett snabbt besök hos min underbara väninna Jenny som äger och driver kliniken City Laser.
Jag skrattade från det jag kom in till jag gick ut med några undantag för vissa små stickningar...


Juvéderm Hydrate är en kliniskt beprövad behandling som effektivt återställer nivån av hyaluronsyra i huden så att den återfår sin naturliga friska lyster.
Genom små stick precis under hudens yta ökar dess fukthalt, spänst och elastecitet.
Med åren sjunker den naturliga nivån av hyaluronsyra så vi tackar för att man kan öka den nivån på ett enkelt sätt.
Detta är första gången jag gör denna behandling så huruvida den fungerar eller inte får jag återkomma till. Efter ca 15 små stick under vardera öga utförda av duktiga Helen är jag mestadels lite svullen men den försvinner snart och oroar mig inte alls för det lilla.

Återkommer så klart om effekten och även om en ögonkräm som jag nu skall testa och som skall vara helt fantastisk.
Som Jenny sa "Michela, du behöver fukt" så fukt får det bli =)
Titta gärna in på deras hemsida och ring Jenny för frågor.

Här provar Jenny en IPL laser behandling på en del av min panna då hon ville kolla huruvida min hud reagerade av den. Man får nämligen inte sola för annars finns risken att huden bränns och min hud var visst fortfarande för känslig för denna behandling som enligt Jenny är helt underbar för huden.
Lyssnar på hudspecialisten och förmedlar vidare:
"sola INTE solarium" speciellt nu när huden behöver allt annat än att torkas ut ...


Själv skall jag absolut sluta sola så att jag får göra de behandlingar de utför här på City Laser i Göteborg. Min personliga åsikt som säkert inte överensstämmer med allas är att "om man vill hjälpa till huden med att se lite yngre ut så är det inte något fel i detta".
Jag är inte utseendefixerad gällande smink och annat men är det gällande vissa behandlingar.
Här kan den fria viljan råda och den säger:
"Do it"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar