torsdag 22 november 2012

GODMORGON!



Vaknade för en stund sedan här i Göteborg och tog ett varmt och skönt bad för det är en av de lyxen jag ej kan ha i min lägenhet då i mitt hem är det tyvärr bara dusch som gäller.
Hade velat ha både och =)


Staden vaknar lite långsamt och det är något magiskt i det.
Även om jag älskar naturen så finns det många speciella och sköna ljud i en stads uppvaknade ...

Snart skall jag ta på mig och inta lite frukost innan butiken ser till att jag är tillbaka i Borås innan öppning.
Så här såg det ut igår i vår mysiga småstad på morgonen när Knut och jag var i Stadsparken.


En ny spännande dag väntar ...

3 kommentarer:

  1. Hej!

    Förstår inte alls kritiken, du är snygg, kvicktänkt och går din egen väg, fortsätt så! :-) Vad är väl en bättre förebild och mamma än att visa att man ska göra vad man själv tycker för att må bra och inte stå tillbaka av rädsla för vad andra ska tycka? Sen kan man fråga sig vart gränsen går, är det fel att färga håret? Hur många har idag sin egen "naturliga" hårfärg? Operativa ingrepp innebär alltid en risk men om det vägs mot att känna tillfredsställelse med sig själv och sitt utseende så är det bevisligen värt det för en del. De som inte vill kan låta bli.
    Ang "gubben" du dejtade förstår jag inte heller varför det måste vara han som dissade dig, tror bara att du är för snäll för att säga något illa framför kameran ;-)

    SvaraRadera
  2. Tack för dina ord Kajsa <3
    När det gäller S. om du läser några inlägg ner i min blog ser du att han inte dissar mig, han uttalar sig bara på ett provocerande sätt =)
    Han gillar att vara politisk inkorrekt ...
    Åter tack ...

    SvaraRadera
  3. Hej igen!

    Jag läste vad du skrev och jag håller med dig. Menar inte heller att han dissar dig, jag menar att anta det är ett förminskande av dig. Som att du vore en passiviserad docka som bara satt och väntade på att bli vald, ungefär. Detsamma menar jag ang de som anser att du skulle vara något slags offer för skönhetsindustrin, blablabla... Då fråntar man dig och kvinnor som dig förmågan till eget handlande, tänkande och beslutsfattande och DET om något tycker jag vittnar om en unken kvinnosyn! :-)

    Trevlig helg!

    SvaraRadera