onsdag 23 november 2011

TRÄNING, JOBB, MÖSSOR =)

Kom hem kl. 2 inatt för att vakna vid 6.30 då jag skulle köra en timmas träning.
Kondition minuterna på löpbandet gick bra, var tom. uppe på 14 på själva displayen vilket jag aldrig har varit. DÅ skall man faktiskt tänka att de senaste två åren har jag knappast tränat något och detta sista året har jag tränat kanske 20 ggr på hela tiden, vilket är illa men min fysik är nog starkare än vad jag trodde med tanke på omständigheterna.

Min glädje över min prestationsförmåga skulle dock rätt så snabbt ta slut då vi körde lite styrka (vi= jag gjorde, Anetth kommenderade =) och damn, vad jobbigt det var för benen!!!
När jag sedan lämnade och skulle gå ner för trapporna kändes det som om de var av gummi, fick hålla mig i recket för säkerhetens skull.

Klockan 10 gick jag till Bäckängsgymnasiet där jag hade en lektion i italienska och jag tror att jag fortfarande var påverkad av passet då jag blandade några meningar och fick verkligen ladda med en massa vatten och en smoothie innan jag gick till butiken.
Jessica fick sluta klockan 11.30 men som vanligt kommer alltid en massa varor när jag är själv =)
Lyktor, möbler, mössor, klänningar, you name it.
Samtidigt fick jag hjälp av två underbara killar som hjälpte till med att flytta några möbler vilket också innebar att jag fick greja lite efteråt men en trevlig syssla att se saker och ting ta form och jag verkligen älskar den värmen som finns i butiken.
Tusen tack J. för din hjälp. Jess och jag hade fortfarande varit kvar i butiken om vi inte hade fått din hjälp =)

Nu skall jag dock vila i sängen med datorn och en film.
Någon skickade en dvd till mig och då är det "The blind side" med bland annat Sandra Bullock som skall underhålla mig tills jag somnar.
Flanell pyjamasen är på och jag är redo för en riktig drama på dvd men så har jag inte riktigt bestämt mig över vilken av dessa två mössor som är mina favoriter.

Släpper detta val för tillfället och säger buonanotte ...





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar