söndag 16 oktober 2011

NAKEN ...

Vilket steg jag tog ikväll ... =)
Jag beslutade mig för att göra något som jag har tänkt på att göra tidigare: jag avslutade mitt lilla konto på en "dejtingsida" som jag hade mest för underhållningens syfte än annat så nu ligger jag här, snart 40 år och utan dejtingsida... =)

Single of choise kallade jag mig, nu har jag verkligen sett till att det förblir så... om nu inte någon "hittar mig" på facebook ... Även det har faktiskt inträffat under åren =) men vem hittar jag eller hittar mig som är: snygg, intelligent, singel, ekonomisk oberoende och som vill träffas sporadiskt utan commitments då jag ej skall ha ett förhållande på ca 4-5 år? =)
Han måste förutom att besitta sina egna egenskaper tycka att jag själv är snygg, intelligent, charmig, sensuell och ja, låt oss säga även lite sexy =)

Finns någon sådan man eller sådana män för all del då det inte nödvändigtvis måste vara en och samma hela tiden? =)
Gör mig av med sådant som gör att jag tillbringar lite väl mycket tid framför datorn istället för att göra annat som är av mer konstruktiv karaktär som ... att skriva min bok.

Jag prioriterar heter det =)




Känner mig nästan naken utan sidan dock. Tänk om jag även skulle avsluta min facebook och privata blogg?
Skönt? Hemskt? Har detta sätt att träffas, samtala gjort att vi lättare missförstår varandra, att vi slutar prata in real life då vi så lätt kan istället slänga iväg ett mail som känns personligt men som faktiskt är långt ifrån det?

Ärligt älskar jag att dejta även om det händer så otroligt sällan.
Det är socialt och behöver inte nödvändigtvis leda till något annat än just den träffen men det som mycket annat går i perioder ...

Nu får ni helt enkelt använda facebook eller vara mer kreativa =)
Troligtvis gör ni varken det ena eller det andra =)
En sak vet jag ... Hade jag varit man hade jag velat dejta mig själv och med den insikten släcker jag ljuset och tänker att 
"det blir nog bättre så" =)

Buonanotte...

4 kommentarer:

  1. Nu har jag försökt att skriva en kommentar om ditt inlägg. Men jag får bara inte till texten hur jag vill säga vad jag tyckte. Så jag säger bara att det var en bra text.

    SvaraRadera
  2. Bra text, det gäller att bestämma sig om man skall göra något.
    Ser fram mot att läsa första kapitlet till helgen.

    Ser även fram mot att se dig nästa gång du tittar förbi i huvudstaden.

    Sov sött,
    R

    SvaraRadera
  3. Texten till boken kommer inte att synas på bloggen =) och R som i ?

    SvaraRadera
  4. Verkar ha gett ett bestående intryck :D

    /R

    SvaraRadera