söndag 9 oktober 2011

40 OM EN MÅNAD ...

Om en månad är jag 40 år plus en dag ...
40 år !!! Minns när jag tyckte att det lät såååå gammalt och nu är man snart där själv utan att känna mig gammal =)


Förutom denna respektabla ålder så är jag singel vilket innebär att jag nu måste börja dejta för att inte förbli singel hela mitt liv?
Ibland undrar jag om någon undrar om jag dejtar, vem jag dejtar och anledningen till att jag inte "hittar" någon då det lustiga med oss singlar är just det där verbet "hittar"...

Mig veterligen måste man söka för att hitta =) och mig veterligen handlar det inte om att någon annan skall vilja ha mig (någon sådan lär finnas =) men det handlar även om motsatt förhållande; jag måste också vilja och ja, jag är ... kräsen.
Jag menar inte att du, ni inte är kräsna men jag tror att vissa av oss inte faller lika lätt som andra.

Vissa blir kära i kärleken, vissa andra kanske har behovet att kontrollera sina känslor så att de inte skapar någon slags kaos i det livet de har lagt ramarna kring.
Det är vi som testar, gör uppror, beter oss kanske barnsligt eller kyligt bara för att vi behöver ha någon som tror så starkt att han tror även för oss.

Vi träffar någon ibland för att få den närheten eller, lika bra att erkänna, det sexet och spänning som vi liksom ni behöver.
Detta är knappast något hemligt erkännande hoppas jag varken från mig eller er sida.
Naturen vill ha sin gång så att säga och så länge man vill ha det så är man åtminstone healthy... =)

Ibland beter jag mig som den killen som inte ringer tillbaka, som inte svarar i telefonen. Jag gör inte det av elakhet men är jag inte tillräckligt intresserad, nyfiken blir jag kort och markerar med en kaxig ton som egentligen inte är "jag"...
Å andra sidan är jag sådan bara för att jag ej tror att någon kan få känslor så snabbt, speciellt inte när man inte ens kanske har träffats. Hur skall jag dock veta vad någon annan känner eller inte känner?

Citatet: "Nog pratat om mig. Vad tycker du om mig?" passar in i mitt liv.
Jag svarar gärna på frågor men gillar inte att ställa dem.
Så ego är jag, inget trevligt egenskap och inget egenskap som ger mig charm kanske men glömmer av att en konversation skall handla om två för att inte bli en monolog...

Oavsett vad längtar jag mest efter att få bli 40 i solen, i bikini, titta på mig själv i spegeln och kanske tänka "the best age ever" för visst har jag så mycket underbart framför mig då jag har även så mycket underbart bakom mig och där emellen finns den där "connecting the points", den där röda tråden som kommer att sammanföra allt ...

Let us see =)



4 kommentarer:

  1. förstår, det måste vara två för en tango men om man inte finslipar sina sociala färdigheter kontinuerligt så kan man också riskera bli en udda fågel, med för höga eller för spretiga krav som kan tes svårtillgänglig för andra.

    .. man behöver inte gå in på restaurangen bara för att man läser menyn ;)

    SvaraRadera
  2. Hahaha! Så sant men lovar att jag emellanåt läser menyn =)

    SvaraRadera
  3. Du blir bara vackrare med åren jag lovar...vill du ha tvåsamhet och i så fall vilken typ av tvåsamhet .. en man som tar plats eller någon i byrålådan som du kan ta fram när du vill ?? det är inte lätt med förhållanden det är ett litet företag i sig och jag har nog svårt att se mig själv för tillfället i en. Men att ha en nära relation med någon behöver ju inte betyda att man bor tillsammans eller hur ... ha en fin vecka ... G

    SvaraRadera
  4. Hej G,
    jag önskar att jag kunde bli kär, missförstå mig inte ... Kärleken är det bästa som finns så länge den ger energi och inte tar av den och är i grund och botten inte främmande för det MEN jag måste bli kär för att ha ett förhållande med någon och den lilla detaljen är mer svår än lätt ... Har ett krav och det är att känna "DET" och de tre bokstäverna komponerar något som ej är lätt att känna ... =)
    Kram

    SvaraRadera