fredag 30 september 2011

RADIO & DISCO

Jag brukar alltid planera dagen så att jag alltid är i tid ... Att komma "bara" i tid jäktar mig, jag måste ofta vara där 10 minuter innan, ett konstigt egenskap då jag är italienska ... =)
Jag faller ofta utanför generaliseringarna som finns om hur jag borde vara =)

Klockan 7.30 skulle jag befinna mig på Radio 7härad för att vara med för tredje gången i fredagens morgonpanel. Trodde att jag hade god tid men icke ... Blev jäktad och kom ändå 20 minuter innan sändningen skulle börja & hann även köpa mig en bimbo latte på vägen (så kallas en latte på latt mjölk av en kaffe guru  =)
Väl framme fick jag sätta mig en stund och koppla av, riktigt skönt att få skriva några sms som jag inte hade hunnit skriva och att få en liten stunds avkoppling.


Efter att ha stannat där i ca 40-45 min. (7.30-8.15) och pratat om vad en av Hollywood fruarna har sagt till sin dotter, hur filmen "Jägarna 2" upplevs av finländarna & slutgiltigt om hösten var det dags att gå till butiken.
Mer om denna debatt i senare inlägg ...

Just nu befinner jag mig i matsalen på Nicoles skola, disco pågår för fullt.
Nicole, Holly & Agnes hade lite förfest hos oss och nu sitter jag här med kaffe och datorn medan de springer fram och tillbaka =)
Jag har målat deras naglar, gjort i ordning deras hår och nu är de röda om kinderna och upprymda över allt som försiggår runt omkring dem.

I mitt innersta undrar jag om det finns någon kille som de hoppas är här för just den känslan minns jag och den längtar jag efter, dock inte tillräckligt för att söka efter den =)
Det var visst några som har bjudit upp dem på en tryckare och de är väldigt "Never" för tillfället ... De kommer kanske att ändra sig ... =)


Godkväll !!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar