söndag 10 juli 2011

NU HAR VI GIVIT BORT EN ÅSNA !!!

Tack ännu en gång för att du har beställt en present mot fattigdom!

Här har du möjlighet att ladda ned och sedan printa ut en enklare variant av gåvokortet ÅSNA i väntan på att det/de riktiga kortet/korten skickas till dig via den vanliga posten. Klicka bara på länken nedan.

» Gåvokort ÅSNA (PDF-fil)

Läs gärna mer om ActionAid och hur du kan engagera dig mot fattigdom här på siten. Har du frågor så hör av dig till 08-615 55 50.

OBS! Har du beställt flera olika presenter mot fattigdom? Klicka på länkarna i e-postmeddelandet du fick efter beställningen så kan du ladda ner rätt gåvokort.

Acrobat Reader
För att kunna läsa PDF-filen krävs Acrobat Reader från Adobe. Om du inte har programmet på din dator kan du ladda ner den genom att klicka här.

Här finns länken om att vi har nu köpt en åsna... Länken är i PDF format:

Nicole med kompisarna Millie och Izabella hade lite försäljning av popcorn, godis och lite annat smått och gott under tipspromenaden i Olofsbo i tisdags.
Barnen gav oss 75 kronor, Jessica och jag la till 75 och Fredrik har gett oss 100:-.
Förutom detta har vi även givit 50:- som går till utbildning av flickor och de 50:- skall Veronica skänka till oss för detta.
Vi vill fortsätta med ytterligare en insamlig då det är viktigt att visa att alla har råd med att ge bort 50-100:-, pengarna som gör en otrolig skillnad.
Om du/ni känner för att skänka en peng så maila mig till michelacastellari@gmail.com eller skriv till mig på facebook så kan vi tillsammans kanske samla ihop till flera åsnor, böcker, jackor ... Hjälp oss att hjälpa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar