söndag 29 maj 2011

MORS DAG

Min första tatuering är namnet på min dotter, inte för att jag behöver påminnas om henne då hjärtat behöver inte sådant men ville ha hennes namn för alltid för evigt...


Mors dag idag och det var en glad Nicole som kom 17.30 med ett stort leende på läpparna då hon skulle ge mig sin mors dag present som är ett presentkort på en av hennes favoritställen.
Anledningen till att hon gillar stället är nog mer själva grejen att man får göra sina egna mjukglassar.

Förstod budskapet med presentkortet och av den anledningen gick vi dit och åt middag ikväll.
Vi firade oss själva =)


Fick av henne även två kort som hon hade lagt ett snöre kring.
Den ena är tagen när vi var i Vimmerby för kanske 3-4 år sedan.


Och det andra är väninnan Agnes också med på.


Människor, median, filmer visar en romantiserad bild av föräldraskapet. 

Att vara mamma liksom att vara pappa innebär dåligt samvete, stress, prövningar, logistik, mindre egen tid, fokus på många olika ting vilket leder till mindre fokus på mycket.
Det finns mängder med anledningar till att inte välja att ha barn MEN så kommer den där armen som håller om dig och de orden som du har väntat på.
"Älskar dig mamma"

Tre enkla ord som gör att allt är värt det.
Tre enkla ord som lyfter upp dig ...

Hade det inte varit för Nicole hade jag idag varit någon annanstans men hon är även den orsaken till att inte tillåta sig själv att "drunkna" ... Huvudet skall alltid vara utanför vattnet, det handlar om att klara av allt för det finns någon som är viktigare än dig, någon som du själv har valt att sätta till liv, någon att vara ansvarig för.

Tillsammans går vi igenom dagliga prövningar som alla i samma situation gör, tillsammans har vi rest och kommer att resa. Vi är livsnjutare ...



Tre olika generationer av kvinnor...



A mother's heart is a patchwork of love...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar