fredag 13 maj 2011

FAMILJEN ANNORLUNDA

Ikväll har Nicole & jag legat i soffan i famnen på varandra och tittat på teve. 

Vi har lärt oss att man kan se gamla avsnitt från olika serier i den boxer vi har och ikväll är det "Familjen Annorlunda" som hon har velat fokusera på.
Frågade henne om "en mamma, en dotter och en hund" också kan räknas som annorlunda och ifrågasatte lite begreppet från början.

Insåg dock efter 2 avsnitt att 10 barn i en och samma familj är faktiskt lite annorlunda men det som är viktigt är att det verkar inte annorlunda för de inblandande och det är huvudsaken.
Förstår inte hur dessa människor får ihop sin vardag med all logistik som 10 barn måste innebära men det som slår en är att åtminstone på teve så verkar de ha så mycket gemensam tid.

Hur gör dem? Vad äter de till frukost? Där kanske finns hemligheten? =) Eller är en av hemligheterna att de faktiskt är två? =)

I en av avsnitten visade de bilder från Kolmården men Nicole kommenterade med att det är bättre med USA =) Hennes referensramar i detta lyder "Animal Kingdom" Orlando, Florida  där vi var i november. Får erkänna, liksom henne, att den jämförelsen är nog svårslagen... Rekommenderar verkligen den jeepturen vi gjorde för den gav oss alla gåshud ... =)
Magiskt, så som det skall vara i en äkta Disney park ...





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar