torsdag 19 maj 2011

GRATTIS IZABELLA

Direkt efter jobbet ikväll hämtade jag Nicole hos sin kompis Holly för att sedan tillsammans gå på barnkalas hos bästisen Izabella som idag fyller 8 år !!!

Här tittar hon på vår present till henne =)


När jag & min kära väninna Jessica pratade barn för flera år sedan så hoppades vi lite med glimten i ögat att våra barn skulle inte ha en alldeles för stor åldersskillnad mellan sig och att de skulle som oss bli bästisar så att hon och jag kunde sitta och prata över en latte medan våra döttrar lekte glatt med varandra.

Så roligt egentligen att måla upp vissa scenarion och det roliga är att det är precis vad som har inträffat även om vi ibland har fått sätta den där latten i halsen på grund av våra små sessor ...

Tänker på när de tog var sin färgade isglass och färgade hela min säng med den ... Vad de tänkte just då har vi ingen aning, men kanske att de trodde att det bodde någon Picasso eller Monet i dem =)
Det var nog ändå den enda konstiga händelsen de har gjort sig skyldiga till för att annars har deras lek alltid präglats av ... lek.

Vi blev bjudna på lasagne & rabarberspaj ... Så mumsigt!


Så här såg det ut idag


Men så här såg vi ut när vi fotades tillsammans 





Tackar familjen S. för att det alltid är så mysigt att få den stora förmånen att få dela lite av det familjelivet som är kanske det vanliga för många men inte för alla =)

Love

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar