torsdag 9 augusti 2012

I KÖPENHAMN PÅ INKÖP!

Klockan 5.30 imorse gick jag upp och efter att ha packat klart det sista gick jag till butiken för att ta några bilder på det som hade kommit dagen innan då jag gärna vill ha ut några bilder på kläderna. Dessa kommer kanske imorgon...

 Klockan 6.50 hade jag träff med Jessica framför stationen för att påbörja vår lilla resa mot Köpenhamn för en massa roliga inköp gällande vår/sommar 2013 <3

Efter att ha checkat in på vårt hotel (bloggar om det imorgon)


och tagit en cappuccino sittandes på en uteservering för att bara njuta av att titta på folk gick vi till det show room där allt är Made in Italy.
När man betalar lite mer för ett plagg som andas snygg design och kvalité skall man även komma ihåg att de som jobbar med det har bra löner, jobbar fem dagar i veckan, åtta timmar om dagen, dvs. bakom en made in Italy plagg förutom känslan för kläder betalar man också för att människorna som jobbar med dem jobbar under normala förhållanden.
Det är något som är väldigt viktigt att hålla i minnet när man jämför priserna med andra plagg som kommer från länder där jobb förhållandena ser helt annorlunda ut.

Att allt är made in Italy här och att detta värderas högt med stolthet för kläderna och kvalitén märks tydligt även på toaletten där en av många citat som stod skrivna på väggarna löd:


Vi har köpt in kläder från två nya italienska märken:
People & Superfine <3

Det är flera kunder som har frågat oss om byxan Superfine så vi blev väldigt glada när vi såg att märket fanns i Alessandros famn =)


Förutom People och Plusfine la vi ordrar på B-Belt, Ash, Dondup och en massa från Cycle ...
Vårt inköp tog hela sex timmar men som vanligt tar Alessandro och hans stuff otroligt bra hand om oss kunder genom att se till att vin, vatten, kaffe alltid finns i handen samt bjöd de på den godaste pizzan vi har ätit ... Biscotti, glass och melon ... Som att gå på restaurang men ... bättre =)


Här provar Alessandro och jag Dondup solglasögonen som gör att livet blir lite mer fashion och rolig =)
Om vi har beställt några får du se om 7-8 månader =)



Från ett hotellrum säger jag nu godnatt...
Gäspar ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar