torsdag 22 september 2011

KNUT PÅ JOBBET

En mycket vis människa har på en mysig balkong i Göteborg sagt att "världens bästa arbetsplats är den platsen som tillåter en människa att vara just den hon är" och med ett leende kan jag idag säga att jag befinner mig på en sådan arbetsplats, min egen, den som jag äger och driver tillsammans med min kära väninna Jessica.


Jag har alltid haft turen med mina arbeten för de har alltid tillåtit mig att vara just den jag är, med alla de positiva & negativa egenskaperna som vi alla människor har oavsett vad vi anser om oss själva.
Att få därför ha fått under mitt liv erfara motsatsen kan kanske ha varit nyttigt på sitt sätt men jag lider verkligen med de som tvingas gå till ett jobb som de ej trivs med pga. jobbet i sig eller sina kollegor.

Själva är det endast våra barn som får oss att lämna butiken lite tidigare för annars hade vi nog fortfarande varit där =) Vi älskar vårt jobb, mötet med kunderna, skratten, våra små skämt & vetenskapen att vi finns här för varandra.
Att vi gör fel känns för den andra bara skönt då det blir lite lättare för den andra att göra fel när det är hennes tur.
Vi är varken bättre eller sämre, vi är bara ingen annan än oss själva...

Idag fick Knut följa med till jobbet för andra gången men idag ville han inte ligga under ett skåp som sist. Jessica sa till mig i smyg att komma och titta på var min hund hade lagt sig...
Bättre plats kunde han nog inte finna =)

Knut låg på samma plats mellan 9 - 14 utan att visa någon antydan till att vilja något annat.
En kund sa att hon trodde att han var en porslin hund men sedan såg hon att hans blick följde henne =)

Hundliv? Knappast =)
Levande ljus, chokladpraliner i ett skål och sammetskuddar.
Inte undra på att han var nöjd, vem hade inte varit det? =)


Godnatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar